RASPISALI SE

Žestoke uvrede Hajdukovih navijača; okomili se na jednog igrača, ali i Gattusa

25.08.2024 u 21:36

Bionic
Reading

Hajdukovi navijači evidentno su razočarani nakon remija 1:1 svojih ljubimaca kod Istre 1961 u Puli.

Redaju se brojni komentari Hajdukovih navijača.

'Još nismo igrali utakmicu sa ozbiljnom ekipom, a ispali iz europe i izgubili prvenstvo. Hvala bogu da se nema para za ovakva pojačanja'.

'Ne bi ja toliko očajavao zbog igre,stvorilo se i više nego dovoljan broj prilika ali realizacija je loša,jednostavno fali ta neka dodatna kvaliteta prema naprijed koja bi donosila koji gol više i pobjede u ovakvim utakmicama, na naplatu dolazi loše odrađen prijelazni rok'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'I kamen je proplako kad je Kalik usao umjesto Rakitica,a vrhunac je bio uvođenje Elez'

'Diallo i ja imamo istu lijevu nogu. Samo što sam ja dešnjak a on ljevak!'

'Ljudi, ovo nema smisla navijam za hajduk i uvijek ću navijati nebitno koji bili ali ovo nema veze sa vezom pogotovo ova zadnja šansa Kalika da da gol to je dno dna. Sa ovom igrom ništa ne treba očekivati već riješiti jedno 10tak igrača i formatirati klub to je riješenje jedno jedino....'.

'Teško je navijati za Hajduk, i pokušati pronaći nešto pozitivno..svaka nova utakmica, razmišljaš vrijeme je da se nešto odigra, ali realnost je nešto drugo očito..6 golova do sada, od kojih su svi Livajini(3gola, 3 asista), jednostavno jedini koji nešto vrijedi, ali očito da fali barem još pokoji Livaja za nešto ozbiljno..bit će ovo teška sezona za gledati, ali jednom Hajduk, uvijek Hajduk..HŽV'

'Kalik je ovaj Hajduk...nažalost'

'Toliko loše da više ni ne boli!'

'Mi ako ove godine mislimo bit treći triba pod hitno nać 2 i po milijuna eura i potirat Gattusa u 3p.m. a s njim i Kalika'.

Istra 1961 - Hajduk 1:1 (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +19
Istra 1961 - Hajduk (25.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic
Standings provided by Sofascore