RIJEČ TRENERA

Kako će igrači Hajduka doživjeti ovu Gattusovu izjavu: Trener ne može ništa...

25.08.2024 u 21:05

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka iz Pule se vraćaju sa samo jednim osvojenim bodom, jer u 4. kolu SHNL-a remizirali su s domaćom Istrom 1961 1:1. Naravno, trener gostiju Gennaro gattuso nije imao razloga za zadovoljstvo

Trener Hajduka Gennaro Gattuso ovako je prokomentirao remi s Istrom (1:1) u Puli.

'Otkad je stigao Paolo u Istru igraju agresivno, čovjek na čovjeka po cijelom terenu. Protiv nas su neke stvari promijenili. Bila je to utakmica kakvu smo očekivali. Istra je momčad koja te može kazniti iz kontranapada, to se vidjelo. Imali smo dosta prilika, ali kada lopta ne ulazi u gol onda je teško pobijediti', rekao je Gattuso, a zatim dodao:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Kada momčad ne kreira, najveći problem je da ideš kući s brojnim pitanjima. Kada kreiraš, promašuješ, to isto nije lako. Mi smo Hajduk, imamo puno navijača... Ali, trener ne može ništa napraviti kada igrač pogriješi. Nije prvi put da nam se ovo događa. Na meni je da pokušam to riješiti. Kada se pogleda cijela utakmica, šteta što nismo pobijedili. Zadovoljan sam našom igrom. Glavu gore, idemo dalje'.

Što vas je zadovoljilo u igri u odnosu na prošle utakmice?

'Mogu biti zadovoljan cijelom utakmicom. Imamo veznjake, Rakitića i Krovinovića. Oni se vole dodavati, ali kada se lopta izgubi nije lako pokrivati teren. Majica Hajduka je teška. Treba je znati nositi. Bili smo bez bekova, nismo kompletni. Što mogu raditi? Jako raditi, profesionalac sam i neću se žaliti. Svaka momčad ima prednosti i mane. Ali, mislim da ova ima više prednosti nego mana', zaključio je Gattuso.

Istra 1961 - Hajduk 1:1 (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +19
Istra 1961 - Hajduk (25.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic
Standings provided by Sofascore