CIRKUS U PIREJU

Evo što je sarkastični Džeko poručio Grcima nakon skidanja u gaće!

14.11.2016 u 11:17

Bionic
Reading

Nakon kvalifikacijske utakmice između Grčke i BiH u Pireju, koja je završila 1:1, još dugo se govorilo o bizarnoj situaciji koja se dogodila u 80. minuti kada su isključeni Džeko i Papasthopulos

Podsjetimo, napadač reprezentacije Edin Džeko isključen je u 80. minuti utakmice nakon što je doslovno skinuo donji dio dresa grčkom igraču Papasthopulosu! Naravno, video u kojem se vidi kako Džeko leži na travi i ljutito povlači dres zbunjenom Grku, koji je mirno ostao stajati u gaćicama, ubrzo je postao hit na Internetu.

Kako bi utakmica bila posebna pobrinuli su se Grci u 95. minuti utakmice kada su zabili gol za izjednačenje, a podatak kako je glavni sudac podijelio ukupno 12 žutih i dva crvena kartona dovoljno govori kako je na ovoj utakmici bilo svega.

'Iskreno, osjećam se kao da smo izgulili 3:0. Nisu zaslužili, ne jedan bod, nego su trebali izgubiti 4:0! No, nema veze, idemo dalje. Hvala domaćinima na ovom negostoprimstvu. Ja ih jedva čekam u Zenici', kratko je nakon utakmice kazao sarkastični Džeko dodavši:

'Što se mog isključenja tiče mislim da mi je sudac bezveze dao crveni karton. Samo sam ja bio na podu, ne vidim kako sam ja mogao dobiti crveni.'

Kako je ovaj cirkus u Pireju izgledao možete vidjeti u video prilogu.