Fernandez otvoreno

Francuska legenda rekla što misli o Modriću i Kroosu u Realu; tema je bio i Mbappe

22.08.2023 u 12:19

Bionic
Reading

Od početka sezone puno se pisalo o veteranima Real Madrida Toniju Kroosu i Luki Modriću te o njihovoj ulozi. Ako se pita legendarni Luis Fernandez sve je jasno

Legendarni Luis Fernandez iza sebe ima bogatu igračku i trenersku karijeru. Može se pohvaliti kako je više od 15 godina proveo u moćnom francuskom PSG-u i to kao igrač, trener i sportski direktor. Jedno je vrijeme vodio akademiju PSG-a tako da njegova riječ ima težinu.

Naravno, tema razgovora bio je Kylian Mbappe i njegov mogući prelazak u Real Madrid. Ako se Fernandeza pita on to ovako vidi:

'Samo on zna hoće li ostati u PSG-u ili otići. Ja sam bio za to da ga se izbaci iz momčadi jer moraš poštovati one koji te plaćaju, potpisane ugovore i navijače. Mbappe mora donijeti odluku o svojoj budućnosti. Ima ugovor i mislim da će ostati u PSG-u još ove godine, a onda otići u Real Madrid', kazao je između ostalog 63-godišnji Fernandez.

Jedna od tema bili su i veterani pa je tako na pitanje što će ove sezone biti s Tonijem Kroosom i Lukom Modrićem, rekao iskreno:

'Ma njih dvojica su učitelji nogometa koji će biti mentori i dati temelje mladim igračima. Takav je zakon života', kratko je dodao Fernandez koji od 2016. godine nije radio kao trener, ali prati baš sve što se događa u svijetu nogometa.

No, ako on kaže ovako nešto za Kroosa i Modrića – onda je sve jasno. Veći kompliment nisu mogli dobiti.