trener hajduka

Gennaro Gattuso povukao neobičan potez, ponovno je počastio igrače

15.10.2024 u 11:03

Bionic
Reading

Hajduk je otišao na reprezentativnu stanku kao vodeća momčad SuperSport HNL-a, a trener Bijelih Gennaro Gattuso odlučio je igračima dati nekoliko slobodnih dana

Hajduk je otišao na reprezentativnu stanku kao vodeća momčad SuperSport HNL-a, a trener Bijelih Gennaro Gattuso odlučio je igračima dati nekoliko slobodnih dana.

Nakon uvjerljive pobjede nad Šibenikom (4:0) u nedjelju, 6. listopada na Poljudu, hajdukovci su dobili tri slobodna dana: ponedjeljak, utorak i srijedu.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Nakon povratka na trening prošlog četvrtka, momčad je trenirala u petak i subotu, a potom je dobila još dva slobodna dana, u nedjelju i ponedjeljak.

Podsjetimo, nakon pobjede nad Dinamom Gattuso je svim igračima poklonio najnovije iPhon uređaje, no vjerujemo da im je ovaj poklon jednako drag. Nekima i draži. 

Danas se vraćaju u trenažni proces i započinju pripreme za nadolazeći susret protiv Slaven Belupa, koji će se odigrati u nedjelju u Koprivnici.

Slaven Belupo i dalje zauzima posljednje mjesto prvenstvene tablice, no momčad trenera Marija Kovačevića igra sve bolje te je u zadnje tri utakmice upisala pobjedu protiv Dinama, poraz od Gorice te remi s Rijekom. Slaven Belupo je za vrijeme reprezentativne pauze odigrao i prijateljsku utakmicu sa slovenskom Murom u kojoj su poraženi s 2:1. Trener Kovačević u dvoboju s Hajdukom sigurno neće moći računati na Michaela Agbekpornua koji je protiv Rijeke dobio treći žuti karton.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Hajduk i Slaven Belupo posljednji put su odmjerili snage na startu ove sezone, a Bijeli su tada na Poljudu slavili s 2:1 pogotcima Livaje i Bambe, dok je za goste zabio Šakota

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Ivan Mihalj iz Velike Gorice i Luka Pušić iz Zagreba, a četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Zdenko Lovrić iz Đakova. 

Standings provided by Sofascore