KAD MAČKE NEMA...

Gerrard krajnje jasan: Mario, to se ne smije raditi...

20.02.2015 u 12:06

Bionic
Reading

Steven Gerrard nije zbog ozljede mogao biti dijelom Liverpoolove pobjede nad Bešiktašem, a nakon dvoboja jasno se izrazio o detalju koji je izazvao pozornost na Anfieldu

Bilićev, Jurčevićev i Rakov Bešiktaš pokazao je čvrsto lice na mitskom Anfieldu i s malo sreće mogao je u Istanbul putovati i s boljim rezultatom od pristojnog 0:1 poraza. U uzvratu im treba pobjeda od dva razlike u bilo kojoj fazi dvoboja, ali protiv ovakvih redsa neće mu biti nimalo lako. Da se igralo prije dva mjeseca Turci i splitski strateg imali bi daleko veće izglede, ali liverpool je sada jako čvrst.

Gol odluke došao je u 85. minuti kada je Ibe izborio penal, a Balotelli ga s bijele točke pretvorio u pobjedu. Uoči izvođenja Balotelli je imao mali show. Hendersonu je uzeo loptu iz ruke, a zatim i mirno izignorirao Sturridgea koji je svojatao pravo na izvođenje... Zabio je hladno i drugi dvoboj za redom pogodio za pobjedu redsa, ali kapetana Gerrarda nije oduševio. Da je Gerrard igrao dilema oko izvođača ne bi bilo, ali kad mačke nema miševi kolo vode.


'Mario je pokazao nedostatak poštovanja prema Hendersonu. Uzeo je loptu iz ruke čovjeku koji nosi vrpcu... To se ne smije raditi,' rekao je za ITV legendarni kapetan kojemu još tri nastupa nedostaju do 700 za Liverpool.


Time će postati treći u elitnom društvu kojega predvodi vrlo teško dostižni Ian Callaghan s 857 nastupa. Između je jedino Jamie Carragher (737) koji situaciju s Balotellijem vidi drugačije.

'U takvoj situaciji istupiti treba najbolji čovjek za zadatak. To je večeras bio Balotelli,' rekao je za svoj Sky legendarni Carra.

Jedno je sigurno, Balotelli će sto napraviti opet ako trener jasno ne definira tko u kojim uvjetima pristupa izvođenju najstrože kazne.