LEGENDA LEGENDI

Gerrard 'šmekerski' odgovorio Sir Alexu

13.11.2013 u 13:51

Bionic
Reading

Umirovljeni škotski nogometni menadžer Sir Alex Ferguson otkrio je u svojoj nedavno objavljenoj autobiografiji mnogo detalja iz svoje karijere, među kojima su i njegova mišljenja o drugim nogometašima

Na popisu igrača koji su se našli na Fergusonovoj 'listi' našao se i sjajni veznjak Liverpoola Steven Gerrard, kojeg je bivši menadžer Manchester Uniteda okarakterizirao kao 'nogometaša koji ne spada u svjetski vrh'. U razgovoru za Daily Mail Gerrard je prokomentirao i taj dio Fergusonove knjige.

Sir Alex kao da se malo zaletio, ali dobro


'Svatko ima pravo na vlastito mišljenje. Ja sam, da budem iskren, njegov veliki fan. On je za mene jedan od najboljih trenera na svijetu. No neću patiti od nesanice zbog toga što je rekao, odnoso napisao,' veli vezni igrač Liverpoola, te nastavlja:

'Cijeli sam život dobivao pohvale za svoje nastupe, a neke su dolazile i od Fergusona. Jednom me je čak želio i dovesti u United. Meni je najvažnije ono što Brendan Rodgers (aktualni menadžer Liverpoola) i izbornik Roy Hodgson misle o meni,' zaključio je Gerrard.