prvo pojačanje

Gorica dovela napadača Dinama koji je Crvenoj zvezdi zabio hat-trick

28.06.2023 u 13:59

Bionic
Reading

Lenny Ilečić (19) novi je igrač NK Gorica, a potpisao je do 2026. godine. Zapažene rezultate Lenny je ostvario na U-19 turnirima s Dinamom, u kojem je proveo najveći dio svoje dosadašnje karijere

Gorica je dovela prvo pojačanje, momčadi Željka Sopića pridružio se napadač Dinama Lenny Ilečić (19) koji je potpisao ugovor do 2026. godine.

Lenny je prošle godine zabio sva tri gola u 3:0 pobjedi Dinama protiv Crvene zvezde na juniorskom turniru u Zlatiboru. Na tom je turniru Lenny Ilečić zabio pet od osam golova Dinama te je više nego zasluženo proglašen najboljim igračem turnira.

U prošloj sezoni igrao je za juniore Dinama, nastupio je i u Ligi prvaka, a sad ga u velikoj Gorici čekaju izazovi u seniorskoj konkurenciji.

'Počeo sam jako rano, već s pet-šest godina u kvartovskom klubu, da bi vrlo brzo otišao u Dinamo. Jedno vrijeme proveo sam i u NK Zagrebu, iz kojeg sam se vratio u Maksimir i ostao, evo, sve do juniora', rekao je Ilečić na predstavljaju u Gorici te dodao:

'Sretan sam jer sam potpisao ugovor s Goricom. Jedva čekam početi trenirati. Gorica ima puno mladih igrača i sigurno će mi pomoći u prilagodbi. Zadnja dva turnira koja sam igrao, Mladen Ramljak i turnir na Zlatiboru, su mi ostala u jako lijepom sjećanju. Pogotovo jer sam se na neki način istaknuo, ali naravno, ekipa je ta koja je stvorila te šanse, ja sam bio samo šlag na tortu.'