poznate su plaće

Hajduk će na Gattusa 'iskrcati' ogroman iznos; Jakirović radi za četverostruko manje!

21.08.2024 u 23:19

Bionic
Reading

Njegovo razdoblje na klupi Hajduka obilježeno je neuspjehom u europskim natjecanjima, gdje je klub ispao od Ružomberoka u ranoj fazi kvalifikacija

Informacija koja je dugo bila poznata splitskim novinarima konačno je postala javna zahvaljujući Edi Pezziju, koji ju je otkrio u jednom podcastu. Riječ je o iznosu od oko 2,4 milijuna eura, koji uključuje dvokratne isplate od po 450 tisuća eura, dok se ostatak isplaćuje kroz mjesečne iznose u rasponu od 86 do 99 tisuća eura. Ova informacija je postala poznata nakon Hajdukovog ispadanja od Ružomberoka i Gattusove izjave da Perišić želi napustiti klub, što se ubrzo i dogodilo.

Očekivano, ova vijest je uspoređena s Dinamom, koji je u spektakularnoj utakmici u Maksimiru pobijedio Qarabag s 3:0, približivši se Ligi prvaka. Prema nekim izvorima, Sergej Jakirović zarađuje znatno manje od Gattusa, s godišnjom plaćom koja se procjenjuje na do 600 tisuća eura, a realnije je da je iznos i manji.

Naravno, Gattuso je stigao kao veliko ime, s plaćama koje su se kretale oko 2,5 milijuna eura u prethodnim angažmanima. No, to je rizik koji dolazi s poslom.