brže nego itko ikada

Novi rekordi za Ronalda; otvorio je YouTube kanal i odmah stekao enorman broj pretplatnika!

21.08.2024 u 22:01

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo (39) pokrenuo je YouTube kanal pod nazivom 'UR'. Ovo je novi način na koji portugalska legenda želi biti bliži svojim fanovima, kojih na svim društvenim mrežama ima oko 900 milijuna.

U samo nekoliko sati od pokretanja kanala, Cristiano Ronaldo je dosegnuo impresivnih pet milijuna pretplatnika. U prvih sat i pol od lansiranja, kanal je prikupio više od milijun pretplatnika, postavljajući novi rekord na YouTubeu.

'Jako sam sretan što je ovaj dugo planirani projekt napokon oživio. Dugo sam razmišljao o ovoj ideji, a sada sam napokon dobio priliku da je ostvarim,' rekao je Ronaldo u izjavi za medije nakon pokretanja kanala. Najavio je da će kanal biti pun iznenađenja i sadržaja kroz koji će fanovi moći bolje upoznati njega i njegovu obitelj.

Najavio je i snimanje podcasta s gostima 'koji će mnoge iznenaditi', a na kanalu je već objavljeno nekoliko videa. Među njima možete gledati Ronalda i Georginu kako igraju igru upoznavanja, video u kojem Ronaldo govori o tome kako se nosi s tolikom slavom, a ako vas zanima navija li za Đokovića ili Nadala, postoji i video posvećen toj temi.