BRZA REAKCIJA

Hajduk već danas imenuje novog sportskog direktora; riječ je o strancu

11.09.2024 u 10:15

Bionic
Reading

Na Poljudu će brzo reagirati nakon smjene Nikole Kalinića. Poznato je da novi sportski direktor neće biti Mindaugas Nikoličius, čovjek kojeg je Kalinić zamijenio

Nikola Kalinić smijenjen je s pozicije sportskog direktora NK Hajduka. Bivši igrač na poziciji je proveo tek nekoliko mjeseci i jedan prijelazni rok, a kraj suradnje dogodio se nekoliko dana prije velikog derbija protiv Dinama na Maksimiru.

Naravno, jedno od ključnih pitanja koje se postavlja glasi: tko će ga naslijediti? Slobodna Dalmacija piše kako će klub već danas imenovati novog sportskog direktora, iako se još uvijek ne zna njegovo ime. SD dodaje kako je riječ o strancu, ali to neće biti Mindaugas Nikoličius, čovjek kojeg je Kalinić zamijenio.

'Odluku smo priopćili treneru Gennaru Gattusu, kojem je, kao i svima u klubu, sada prioritet priprema za predstojeći derbi, kako bi momčad bila što bolje fizički i mentalno spremna', obrazložio je predsjednik Ivan Bilić. Dodao je da će sljedeći tjedan predstaviti novog sportskog direktora i dugoročnu sportsku strategiju, koju smatraju jedinom ispravnom za budućnost Hajduka.

  • +29
Hajduk - Osijek (31.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic