lavina komentara

Komentari na Facebooku tportala suglasni oko Kalinića: Opet će Mamić biti kriv?

11.09.2024 u 08:21

Bionic
Reading

Komentari na Facebook stranici Tportala pokazuju nezadovoljstvo navijača smjerom u kojem ide Hajduk, posebice nakon smjene Nikole Kalinića s pozicije sportskog direktora. Mnogi su složni u stavu da su promjene nužne, dok se neki korisnici ironično osvrću na ulogu Udruge Naš Hajduk.

Na Facebook stranici Tportala, komentari na smjenu Nikole Kalinića s pozicije sportskog direktora Hajduka izazvali su lavinu reakcija, a većina korisnika izražava slaganje s ovom odlukom. Mnogi ističu kako Kalinić nije uspio ostvariti očekivani napredak u klubu te da su promjene bile nužne.

Pojavljuju se ironični komentari poput: 'Opet će Mamić biti kriv?', čime se aludira na to da će vanjski faktori, poput bivšeg čelnika Dinama, biti okrivljeni za unutarnje probleme u Hajduku. Rasprava je jasno pokazala jedinstveno nezadovoljstvo navijača trenutnim stanjem u klubu.

Drugi čitatelj je napisao: Ulica dovela, ulica smijenila...

Ostali komentari su također složni oko jednog:

'Hajduk je jedini klub u Europi , čak i kada je riječ o amaterskim klubovima, kojeg vodi doslovno ulica. Usput, Hajduk nikada u svojoj povijesti nije imao goreg predsjednika.'

  • +29
Hajduk - Osijek (31.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

'Pa stranac vlasnik nebi radio ovo šta radi Naš Hajduk skupa s nadzornim odborom.Od Kodeksa do same demagogije.' složio se drugi čitatelj.

'Bravo Kaliniću, makni se od ovih parazita, ali ne znam što čekaš. (Livaja, Rakitić), ako imate imalo pameti, maknite se od ovog zla zvanog Udruga Naš Hajduk.'. Ovo su samo neke od burnih reakcija na smjenu Kalinića.