ZABIJA KAO NA TRACI

Hajdukovci oduševljeni igračem koji blista kod hrvatskog trenera, ali strahuju od zavjere...

01.10.2024 u 11:14

Bionic
Reading

Jedan od najvećih BiH klubova, Sarajevo, još od 2020. čeka naslov prvaka. Zato je na Koševo doveden hrvatski stručnjak Zoran Zekić. I sada bordo-momćadi ide dobro, trenutno su drugi na tablici, iza vodećeg Zrinjskog

Osim Zekića, u dresu Sarajeva pojavilo se i niz dobrih igrača, a jedan od njih je i gruzijski reprezentativac Giorgi Guliashvili.

Gruzijac je stigao početkom 2023. godine iz ekipe Saburtala. Guliashvili je igrač koji pokriva više pozicija u napadu i odlikuju ga brzina, dobar dribling i tehnika.

S 21 godinom je stigao na Koševo, ali i s puno seniorskog iskustva jer je za bivši klub Saburtalo postigao a2 golova u 93 utakmice, te je bio standardni U21 reprezentativac Gruzije. Danas, s 23 godine, igra fantastičan nogomet.

Vratio se s posudbe iz Veleža i postao apsolutno broj jedan među igračima Sarajeva. Kod Zorana Zekića je na 12 ovosezonskih utakmica zabio devet golova, od čega osam na osam premijerligaških utakmica. Posljednja dva gola postigao je u ponedjeljak protiv Širokog na Pecari u ludoj utakmici koja je završena rezultatom 3:3.

Na Koševu su oduševljeni igrama Gruzijca, ali oduševljeni su i drugi, pa čak i na Poljudu, gdje navijači uveliko prizivaju njegov dolazak.

Navijači splitskog kluba putem društvenih medija traže dovođenje Guliashvilija.

'Guliashvili opet dva komada... Daj nam krila Guliashvili, Bamba i Durdov i gorit će sve', napisao je jedan od njih, dok je drugi dodao:

'Pametno na zimu ga probat uzet. Bolje on nego Biuk, Dajaku... Lik izgleda odlično. Trebalo ga je već na ljeto uzet', dodao je drugi.

Kako prenose mediji iz susjedstva, dio navijača uvjeren je pak kako bi Zoran Zekić Guliashviliju mogao savjetovati transfer u Dinamo.

No, o tom, potom...