ovo smo čekali

HNL korak bliže Premier ligi; od ove sezone imamo svoju 'Fantasy' aplikaciju!

30.07.2024 u 13:26

Bionic
Reading

Uoči početka nove sezone SuperSport HNL-a, svim ljubiteljima domaćeg nogometa predstavljen je novi, službeni SuperSport HNL Fantasy u organizaciji SuperSporta, Hrvatskog nogometnog saveza i Hrvatskog Telekoma.

Domaća verzija globalno popularne igre dostupna je na portalu Sportnet. Sudionici mogu sastaviti svoju momčad od igrača iz klubova koji sudjeluju u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi, prikupljati bodove temeljem učinaka odabranih igrača i natjecati se za tjedne, mjesečne i glavne nagrade koje će biti dodijeljene na kraju nogometne sezone 2024./2025.

Kako se igra SHNL Fantasy?

U SHNL Fantasyju mogu sudjelovati samo punoljetne osobe s prebivalištem u RH. Sudionici moraju biti članovi Sportnet kluba, prijaviti se za sudjelovanje na predviđenom mjestu te prihvatiti Uvjete i pravila Igre.

Nakon prijave, sudionici mogu sastaviti svoju ekipu od ukupno 15 igrača, koristeći budžet od 100 milijuna eura. Svaki igrač automatski sudjeluje u javnoj SHNL ligi, ali može organizirati i sudjelovati i u privatnim ligama. Za osvajanje nagrada gleda se isključivo poredak u javnoj SHNL ligi.

Koje su nagrade?

Nakon svakog kola, najuspješniji igrač osvojit će 100 eura na svom SuperSport računu, dok će drugi i treći igrač dobiti 50 eura, odnosno 30 eura na svojim SuperSport računima.

Na kraju svakog mjeseca, najbolji igrač dobit će 500 eura na SuperSport računu. Na kraju sezone, ukupni pobjednik natjecanja osvojit će 5.000 eura, drugoplasirani 3.000 eura, a trećeplasirani 1.000 eura na svojim SuperSport računima.

Pokaži svoje taktičko umijeće i poznavanje domaćeg nogometa

Uključi se i besplatno zaigraj SuperSport HNL Fantasy! Sva pravila i detalji oko igre, bodovanja i dodjele nagrada mogu se pronaći na posebnoj stranici: SuperSport HNL Fantasy.