DOBILI SMO NAŠEG NAPADAČA

Andrej Kramarić za tportal o milijunskom transferu u Bayern: Sve je moguće...

14.05.2018 u 11:51

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić na najljepši je način zaključio sezonu u Hoffenheimu. S pogotkom i asistencijom bio je junak u pobjedi nad dortmundskom Borussijom, koja je ovom malom klubu osigurala prvi nastup u skupinama Lige prvaka

Hoffenheim slavi. Prvi put u svojoj povijesti ovaj će klub igrati u skupinama Lige prvaka. Na početku sezone koja je na izmaku Kramarićev klub posustao je u play-offu protiv Liverpoola, koji će pak igrati u finalu Lige prvaka.

Za taj povijesni uspjeh Hoffenheim se izborio u posljednjem kolu, kada je protiv Borussije upisao pobjedu 3:1. Prvi je gol, i to prekrasan, zabio Kramarić, a kod drugog bio je asistent Szalaiju.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraj utakmice dočekao je na klupi za rezervne igrače, ali na svu sreću, prva strahovanja od teže ozljede odmah je otklonio hrvatski napadač koji je sezonu okončao s 13 golova i osam asistencija.

'Uhvatili su me grčevi, nisam se mogao pomaknuti. Ali, hvala Bogu, sve je OK', javio se iz Barcelone za tportal Andrej Kramarić te se počastio kratkotrajnim odmorom. S prijateljima je već u Kataloniji, a potom slijedi odlazak u Cannes i St. Tropez. Na francuskoj obali društvo će mu raditi cura.

>> Niko Kovač u Bayern za 20 milijuna eura dovodi hrvatskog reprezentativca

'Moram se malo odmoriti i napuniti baterije za ono što nas čeka od sredine lipnja u Rusiji. Želim doći na okupljanje posve svjež i da u pravom stanju otputujem, baš kao i cijela reprezentacija, na Svjetsko prvenstvo te da sezonu zaključim na najljepši mogući način.'

Naravno, uspjeh u Rusiji bio bi šlag na tortu, međutim i ovako bi Kramarić mogao dugo pamtiti ovo ljeto. Sve se glasnije govori o transferu u Bayern Nike Kovača.

'Vidim i ja da se svašta piše, odnosno čujem što se priča. Ali o tome ne želim govoriti prije Svjetskog prvenstva. Sve je moguće. Međutim, iskreno, u ovom trenutku uopće ne razmišljam o tome. U aktualnom klubu sve je odlično posloženo, tako da nemam briga', poručio je Kramarić, kojem smo poželjeli sadržajan odmor jer ako bude u ovakvoj formi i na SP-u, Hrvatska će imati razloga za veselje. A sigurni smo, i Dalić igrača za početnih 11.