FIFA_SP_2018.svg

ne vjeruju našima

Hrvatska po mnogima najviše pokazala na SP-u, ali ništa od uloge glavnog favorita u Rusiji!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 29.06.2018 13:50
  • Objavljeno 29.06.2018 u 13:46
Bionic
Reading

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju mnogi hvale nakon grupne faze i svrstavaju u red najboljih momčadi dosad u Rusiji, no kladionice i dalje vide Brazil kao glavnog favorita za osvajanje titule...

Tri pobjede uz gol razliku 7-1 nikog nisu ostavili ravnodušnim pa Hrvatska tijekom prvog slobodnog dana SP-a dobiva pregršt pohvala nogometnih stručnjaka i analitičara.

  • +37
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Island Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Svi je uz Belgiju i Urugvaj svrstavaju među reprezentacije koje su pokazale najviše u dosadašnjem tijeku turnira, a AFP rangira naše nogometaše na prvo mjesto dosadašnjeg SP-a.

'Tri pobjede u po mnogima najtežoj grupi na prvenstvu. Korupcijski skandal nije utjecao na igrače, a Kalinićeva pobuna brzo je riješena. Luka Modrić možda je i najbolji igrač dosadašnjeg tijeka turnira,' piše ugledna novinska agencija.

No, euforija oko hrvatske reprezentacije još nije uhvatila i svjetske kladionice pa se i dalje može pristojno zaraditi ako igrate da će naši otići do kraja. Naime, Hrvatska drži tek šesto mjesto među favoritima natjecanja, s koeficijentom koji se kreće oko 13.

Moglo se naravno puno više zaraditi prije početka natjecanja kada je koeficijent bio višestruko veći, ali glavni favoriti su ostali isti. Brazil ostaje broj jedan kandidat za osvajanje titule (koeficijent oko 5), a slijede ga Španjolska, Belgija, Engleska i Francuska.

Ne sumnjamo da će u Hrvatskoj mnogi okušati sreću i navijački odigrati na našu reprezentaciju u kladionici, ali i mnogi neutralni obožavatelji nogometa, jer Dalićeva družina u ovom trenutku djeluje obećavajuće...