KUKAVICA I IZDAJNIK

I dalje u sukobu s Hamiltonom: 'Ne pričam s njim!'

06.03.2013 u 12:29

Bionic
Reading

Adrian Sutil vratio se u Formulu 1, ali nema se namjere pomiriti s Lewisom Hamiltonom s kojim je puklo prijateljstvo prije godinu dana

Sutil i Hamilton bili su veliki prijatelji sve do utrke u Šangaju 2011. godine i incidenta koji se dogodio nakon nje. Slaveći pobjedu Britanca u jednom noćnom klubu Adrian se sukobio sa biznismenom Ericom Luxom i pritom mu ozlijedio vrat razbijenom čašom za šampanjac.

Na suđenju Sutilu Hamilton se nije htio pojaviti kao svjedok, a 30-godišnji Nijemac dobio je godinu i pol zatvora uvjetno, uz veliku novčanu kaznu. Nakon toga puklo je prijateljstvo, pale su teške riječi i dva vozača međusobno više ne komuniciraju. Nakon povratka u Formulu 1 Adriana Sutila ništa se nije promijenilo.

'Nemamo nikakav odnos trenutno. Ne pričam s njim, ne viđamo se. Sigurno da ćemo se uskoro sresti, ali ne znam što će se dogoditi,' izjavio je Sutil koji je još uvijek ljut na Hamiltona i smatra ga kukavicom koja ga je izdala. Lewis pak ima svoju priču.

'Čim sam saznao da je dobio mjesto u Force Indiji poslao sam mu čestitku porukom. Molio sam se za njega da dobije mjesto, jer ga zaslužuje. Ali ništa mi nije odgovorio,' kaže svjetski prvak iz 2008. godine.