psk_2

JEDVA ČEKAMO SUBOTU

Invazija Hrvata na Berlin, na tribinama 40-ak tisuća navijača, a oko stadiona...

Bionic
Reading

Olimpijski stadion u Berlinu u subotu će od 18 sati biti domaćin Hrvatima i Španjolcima. Kako na terenu, taako i na tribinama.

Na spomen berlinskog stadiona svi se u Hrvatskoj sjete 2006. godine i ogleda na SP-u protiv Brazila. Prepune tribine, gromoglasno navijanje, ali i suze nažalost pokojnog Zlatka Cice Kranjčara, koje je pustio tijekom intoniranja Lijepe naše.

I sigurni smo da bi Cico i ovog puta zaplakao. Jer, atmosfera će sasvim sigurno biti jednako spektakularna, ako ne i spektakularnija.

Dva dana uoči tog dvoboja, pred stadionom se uređuje posljednji detalji, a u obilasku su bili i djelatnici hrvatskog veleposlanstva.

  • +29
Trening hrvatske nogometne reprezentacije, 13.6.2024. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Na upit, koliko Hrvata možemo očekivati u petak i subotu u Berlinu, od tajnika Ivana Marića dobili smo informaciju da ih se očekuje i do 100 tisuća.

Naravno, svima je jasno da na stadion neće moću ući svi, jer Uefa je kapacitet smanjila na 71 tisuću, a da i sigurno dolazi tisuće Španjolaca.

Međutim, s obzirom na snalažljivost hrvatskih navijača, vjerujemo kako će ih na tribinama biti barem 40-ak tisuća, a prema nekim informacijama ostatak od 60-ak tisuća namjerava doći u krug stadiona.

I da u dosluhu s 'tribinama' proživljava sve što se događa na terenu.

Euro 2024: javljanje novinara tportala, 13.6. Berlin Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr
Izvor: Cropix / Autor: Ante Čizmić / CROPIX
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal