nema više ulaznica

Rasprodano! Invazija navijača Hajduka na Maksimir, fotografije i video sve govore

12.12.2023 u 11:46

Bionic
Reading

U Odjelu za članstvo na Poljudu u utorak je od 10 sati započela prodaja ulaznica za utakmicu 19. kola SuperSport HNL u kojem se u nedjelju (17.15 sati, MAXSport 1) sastaju Dinamo i Hajduk na Maksimiru

Ulaznice su se prodavale po cijeni od pet eura za južnu tribinu maksimirskog stadiona do petka 15. prosinca u 17 sati, ali svih tri tisuće ulaznica, koliko je bilo na raspolaganju Hajduku, rasprodano je danas u nekoliko sati. Kad smo vijdeli kakav se red stvorio na Poljudu bilo je jasno da će sve brzo 'planuti'.

Plaćanje je bilo moguće isključivo gotovinom, a jedna osoba mogla je kupiti maksimalno pet ulaznica. Prilikom kupnje nužno je bilo imati osobne dokumente s obzirom na to da su ulaznice personalizirane.

Prodaja karata na Poljudu za gostujući derbi s Dinamom Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanović/PIXSELL

Inače, Hajduk je slavio u oba prvenstvena derbija u aktualnoj sezoni. U prvom kolu odigranom na Maksimiru Bijeli su pobijedili rezultatom 2:1, preokretom u posljednjim trenucima utakmice. Dinamo je poveo pogotkom Bruna Petkovića, a za Hajduk su golove postigli Marko Livaja i Rokas Pukštas. U drugom derbiju odigranom na početku listopada Bijeli su na Poljudu pobijedili rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je Emir Sahiti.

  • +9
Prodaja karata za gostujući derbi s Dinamom Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Goran Pataki iz Đakova, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Igor Pajač, a asistent VAR suca Vedran Đuraka - obojica iz Sv. Ivana Zeline.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati