kraj za kumrića

Ipak je bolest pobijedila: Na zagrijavanju smo vidjeli da neće biti dobro...

  • J.B.
  • Zadnja izmjena 01.08.2024 15:07
  • Objavljeno 01.08.2024 u 14:50
Bionic
Reading

Za tridesetogodišnjeg Kumrića, člana splitskog Studenta, ovo su prve Olimpijske igre, a on je tek drugi hrvatski predstavnik na olimpijskom judo turniru u povijesti nakon Tomislava Marijanovića, svog trenera.

Hrvatski judaš nije uspio proći prvo kolo na Olimpijskim igrama u Parizu u kategoriji do 100 kg, jer je od njega bio bolji Talijan Gennaro Pirelli. Pirelli, koji je također pobijedio Kumrića u borbi za broncu na Europskom prvenstvu u travnju u Zagrebu, dobio je borbu nakon što je hrvatski judaš primio treću opomenu (shido).

'Zlatka već tri dana trese temperatura, neka gripa ili viroza, i već na zagrijavanju smo vidjeli da neće biti dobro. Vidjeli ste da je bio polumrtav, bez snage. Pokušao je, ali nije išlo jer mu Talijan je i inače ne odgovara.'

'Zlatko je visok i manje mu odgovaraju ovi koji su niži od njega, a Pirelli ima i taj destruktivni stil, nema tu otvorene borbe. Šteta. Da je bio zdrav, sto posto sam uvjeren da bi ga dobio. Samo da nije bilo te proklete viroze', rekao je trener Marijanović, dok Kumrić, svjestan propuštene prilike, nije uspijevao suzdržati suze i bijes, niti se dovoljno smiriti da podijeli dojmove s novinarima.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal