PRAVAC LIGA PRVAKA

Ivanušec otišao uz ovacije i u suzama: Od sada sam najveći navijač Dinama

25.08.2023 u 06:06

Bionic
Reading

Luka Ivanušec se oprostio od Dinamovog dresa golom i asistencijom u susretu play-offa protiv Sparte iz Praga koju su Zagrepčani dobili 3-1.

Novi trener Sergej Jakirović gospodski ga je izvadio iz igre u 85. minuti kako bi doživio ovacije s tribina. Bio je prvi trenutak kada se Luka slomio. Zagrljaji suigrača, suze, nakloni prema publici... Svima je bilo jasno da je priči kraj.

  • +42
Luka Ivanušec u suzama se oprostio od Dinama Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Novi trenutak u kojem su iz njega izašle sve emocije dogodio se kada su se navijači otišli pozdraviti s navijačima. Skandiranje njegova imena s tribina, bacanje u zrak iz klupka ruku suigrača i suze koje nije ni pokušavao sakriti.

  • +33
Dinamo - Sparta Prag, 24.8.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Hvala navijačima, nisam to očekivao. Hvala svima. Nije moglo ispasti bolje, oproštaj, gol. Navijat ću svaku utakmicu, od sada sam najveći i navijač Dinama. Iza mene su krasne godine u Dinamu, sjajni rezultati u Europi, naslovi prvaka. Nikad neću zaboraviti pobjedu protiv Tottenhama 3'0, ali bilo je još velikih rezultata. Feyenoord je idealna stepenica za daljnji razvoj, Prvaci su Nizozemske, igraju ligu prvaka, jako su me željeli i to je presudilo', rekao je pred kamerama MAXSporta Luka nakon utakmice.

Pogledajte Lukinu izjavu (nakon izjave trenera Jakirovića).

Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport/tportal
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Sjajan nogometaš i sportaš prelazi u nizozemski Feyenoord. Supersport HNL je ostala siromašnijia za jednog velikog sportaša, neka mu je sa srećom dalje u karijeri.