olimpijsko zajedništvo

Ivica Tucak žalio se na hranu u Parizu, a Damir Martin tvrdi: Laže! Donio sam mu pizzu

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 30.07.2024 06:07
  • Objavljeno 30.07.2024 u 06:07
Bionic
Reading

Hrvatski veslač Damir Martin (36) na humorističan je način opisao kakva je u stvari hrana u olimpijskom selu te kako se hrvatski olimpijci u Parizu brinu jedni za druge

Da je hrana u olimpijskom selu u Parizu očajno loša više i nije novost. Tportal je u više navrata pisao o tom problemu i pobuni nezadovoljnih sportaša, a od hrvatskih je predstavnika prvi javno progovorio nezadovoljni izbornik vaterpolista Ivica Tucak.

Dapače, Tucak je još jednom naglasio kako je trenutna situacija s hranom jednostavno neodrživa.

'U olimpijskom selu je hrana katastrofalna. Ako igrači moraju jesti paštetu i sir onda ne znam koji je smisao svega... Kad završe Olimpijske igre dat ću svoj osvrt na sve skupa, a za sada sam usredotočen na natjecanje', kazao je Ivica Tucak te oštro nastavio:

'Idemo sada nešto pojesti u Hrvatsku kuću, idemo osjetiti mesa našeg hrvatskog!'

O svemu je sad otvoreno progovorio i naš proslavljeni veslač Damir Martin.

Damir Martin o Olimpijskom selu i hrani u Parizu Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL Igor Kralj / Pixsell

'Nađe se dvadesetak posto da bude jestivo, ali nije toliko strašno, nađe se za sve ukuse. Jedino je malo dosadno jer je stalno jedan te isti meni, svaki dan jedemo isto, nedostaje raznolikosti, domaćih juha i variva, onoga na što smo navikli', kazao je Martin te se na šaljivi način osvrnuo i na izjave Ivice Tucka o gladnim vaterpolistima.

'Laže!' smijući se priča Damir Martin i nastavlja:

'Jedan dan sam mu donio pizzu s mozzarellom i bosiljkom i još sam mu ekstra stavio maslinovo ulje s čilijem. Rekao je da je to odlično. Brinem se o Tucku da ne bude gladan', našalio se Martin koji očigledno u olimpijskom selu u slobodno vrijeme 'radi' i kao dostavljač pizza...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal