SMIJEŠI SE SPEKTAKL

Izazov snažne Hrvatice prava šampionka ne smije odbiti

18.08.2015 u 10:25

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin izgara od želje za uzvratnim ogledom protiv nepobijeđene šampionke Cecilije Braekhus. Ton i poruke iz izazivačkog videa ne ostavlja prostor za manevar, Cecilia mora prihvatiti ponudu želi li zadržati rejting jedne od najvećih ikada

U rujnu prošle godine Ivana je u Kopenhagen donijela svjetski pojas iz kategorije IBF, a osam godina starija Cecilia preostala tri. Norvežanka američkih korijena pobijedila je odlukom sudaca i postala prva boksačica koja je spojila četiri ključna pojasa, a Hrvatica se povukla na sam rub odustajanja od boksa.

Braekhus je dva mjeseca kasnije ostvarila i 27 pobjedu (još nema poraza!) u karijeri, a Ivana je pronašla motiva i vratila se boksu. U fokusu joj je samo jedno, uzvrat protiv 'nepobjedive' Cecilije. Sada je svoj izazov pretvorila i u video snimku na kojoj protivnici poručuje.

'Šaljem ovu poruku Ceciliji Braekhus i svim ljubiteljima boksa. Cecilija, službeno te pozivam u ring na uzvrat. Znam da ne želiš ovaj meč jer mi zadnji put nisi uspjela napraviti nikakvu štetu,' izaziva Ivana suparnicu koja očito ne želi natrag u ring s njom i u oštrom tonu završava. 


'Cecilija, ne možeš od mene bježati zauvijek. Pokaži, jesi li kukavica ili šampionka. Nemoj se bojati. Pružimo našim navijačima spektakularan obračun. Dolazim po tvoje poojaseve. Ti si gotova, sada dolazi moje vrijeme,' završava 25-godišnja Ivana.