za dlaku

Izbjegnuta je velika tragedija; sobarica je spasila obitelj legendarnog Kolumbijca!

30.07.2024 u 09:41

Bionic
Reading

Legendarni napadač nedavno se vratio u Kolumbiju kako bi igrao za Millonarios, ali je zbog obiteljske drame bio prinuđen propustiti utakmicu ovog vikenda.

U njegovom domu u Bogoti, supruga Lorelei Taron, njihovo petoro djece i dva rođaka doživjeli su trovanje ugljičnim monoksidom zbog curenja plina. Srećom, spasila ih je kućna pomoćnica koja se zatekla tamo u tom trenutku.

'Uključili smo grijalicu bez izlaza i svi smo se otrovali ugljičnim monoksidom. Nakon mnogo sati osjetili smo snažan miris. Gospođa koja nam pomaže počela je vikati da brzo izađemo. Izašli smo jer je miris bio nepodnošljiv. Anet je plakala jer joj je bilo loše, Jedidijaje spavao, a ja sam vidjela svijet naopačke. Anet i ja smo imale najjače simptome, ali ubrzo su se i moja majka, Domi, Heven i Desi počeli osjećati loše, s povraćanjem i glavoboljom,' podijelila je Falcaova supruga na društvenim mrežama.

Zbog ove situacije, Falcao nije mogao igrati i ispričao se navijačima, zahvalivši svima na porukama podrške, a posebno bolničkom osoblju koje je pomoglo njegovoj obitelji.

Na zalasku karijere, Falcao se vratio u domovinu nakon bogate karijere u klubovima poput River Platea, Porta, Atletica, Monaca, Manchester Uniteda, Chelseaja, Galatasaraya i Rayo Vallecana.