sve je već dogovorio

Rijeka uoči uzvrata s Corvinulom zbog bizarnog razloga ostala bez jednog od najvažnijih igrača

30.07.2024 u 09:26

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u četvrtak (1. kolovoza, 20 sati, MAXSport, MAXtv) na Rujevici igraju uzvratnu utakmicu 2. pretkola protiv rumunjskog Corvinula. No, momčad Željka Sopića će biti značajno oslabljena

Prva je utakmica u Rumunjskoj završila 0:0 i Rijeka će u četvrtak (1. kolovoza, 20 sati, MAXSport, MAXtv) pred svojim navijačima na Rujevici tražiti prolazak u 3. pretkolo.

No, Rumunji nisu nimalo bezazlena momčad, a Rijeka će u ovom susretu biti dodatno oslabljena jer je trener Željko Sopić zbog bizarnog razloga ostao bez jednog od najvažnijih igrača!

Tako protiv Corvinula u četvrtak neće zaigrati Veldin Hodža (21) koji se taj dan ženi na Kosovu! Hrvatski U-21 reprezentativac još je prije godinu dana dogovorio ovaj termin za vjenčanje pa će obračun s Rumunjima propustiti jer mora izreći sudbonosno 'da'...

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Veliki je to problem za Sopića koji mora pronaći zamjenu za mladog veznjaka koji je do sada za Rijeku odigrao 84 utakmice te zabio osam uz još tri asistencije.

Podsjetimo, Hodža navodno ima unosnu ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Al Jazira, klub koji je prošle sezone završio na osmom mjestu lige u Emiratima, želi kapetana mlade hrvatske reprezentacije i spreman je Rijeci platiti oko tri milijuna eura.

No, Veldina prvo čeka vjnčanje...