PERFEKCIONIST

Jakirović nezadovoljan nakon pobjede: To se ozbiljnoj momčadi ne događa

25.08.2024 u 08:28

Bionic
Reading

Dinamo je sinoć na Maksimiru tukao Goricu (2:1) u utakmici 4. kola SuperSport HNL-a i ostao maksimalan u prvenstvu Hrvatske, ali trener Modrih nije bio zadovoljan nakon kasno primljenog gola

Dinamo je sinoć došao do četvrte pobjede u isto toliko prvenstvenih utakmica; na Maksimiru je pala Gorica s 2:1 nakon nova dva pogotka sjajnog Sandra Kulenovića.

Pa ipak, trener Sergej Jakirović nije bio sretan zbog primljenog gola; Jurica Pršir poentirao je u sudačkoj nadoknadi te su Modri strepili do samog kraja.

'Dobro smo ušli u utakmicu. Bili smo dominantni. Nakon indirekta smo izgubili nit igre, unijeli su nam pomutnju autima i kornerima, čak su imali i veći posjed. Nedostajalo nam je tu više pritiska i energije. Napravili smo planski dvije zamjene na odmoru, zabili drugi gol i imali još nekoliko lijepih situacija. Na kraju smo primili gol kakav ozbiljna momčad ne može primiti', rekao je nakon susreta Dinamov trener.

  • +45
Dinamo - Gorica (24.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

'Vidjelo se da nedostaje ritma u određenim dijelovima utakmice, želja je velika i u toj želji smo radili greške, ali sigurno ćemo ove igrače koristiti i ubuduće', dodao je.

Osvrnuo se i na potencijalnu ozljedu novog igrača Samyja Mmaeeja:

'Sve je u redu s ramenom, ali vidjet ćemo još kad se ohladi. Veći problem je nos, još mu je curila krv u svlačionici.'

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport