u šoku je

Javio se Vaha, evo što kaže nakon neočekivanog otkaza u Japanu

10.04.2018 u 19:30

Bionic
Reading

Vahid Halilhodžić s Japanom se plasirao na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a samo dva mjeseca prije početka turnira uslijedio je iznenadni otkaz. Bivši trener zagrebačkog Dinama teško se miri s novonastalom situacijom...

'Kao prvo, moram reći da sam iznenađen. Nemam nikakav za sada poseban komentar. Ne bih davao ni nikakvu posebnu izjavu jer moram razmisliti o svemu sada. Već se govori da imam i neke ponude, ne znam odakle te informacije dolaze', kazao je Vaha Halilhodžić (65) za sportsport.ba i dodao:

'Ovo je posljednja stvar koju sam očekivao da će se dogoditi. Ponavljam, nemam poseban komentar u ovom trenutku, iznenađen sam..'

Očekivano, Halilhodžić nije bio raspoložen da procijeni šanse reprezentacije Japana na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i očigledno da je to za njega završena priča.

Popularni Vaha je reprezentaciju Japana preuzeo 2015. godine, a ukupno je 'samuraje' vodio na 38 utakmica te je zabilježio 21 pobjedu, devet remija i osam poraza. Japan je posljednji put vodio u prijateljskom meču protiv Ukrajine 27. ožujka i izgubio 2:1.