LJUBIMAC NAVIJAČA

Jedan od ključnih Hajdukovih igrača šokirao: Vjerujem da ću dobiti ponudu...

06.01.2024 u 23:19

Bionic
Reading

Emir Sahiti jedan je od ključnih Hajdukovih igrača, ujedno i ljubimac navijača jer svojim je golom srušio Dinamo, a donio je i pobjedu protiv Lokomotive. No, sada je 25-godišnji Kosovar najavio svoj odlazak s Poljuda

Od 2017. godine stanovnik je Splita, s time da je jednu sezonu proveo na posudbi u Šibeniku. Zbog svojih radnih navika i velike borbenosti, ali i ključnih golova, među navijačima ima lijep status.

U dosadašnjem dijelu prvenstva zabio je četiri gola, ali dva su donijela šest bodova. Naime, Sahiti je zabijao u pobjedama 1:0 protiv Dinama i Lokomotive.

Već sam šest godina u Hajduku, nije lako igrati ovdje. Ogroman je broj navijača, ali i kvalitetnih igrača i talenata. Navijači su fantastični, najbolji u Hrvatskoj. Ako ostaviš srce na terenu, čak i ako ne odigraš najbolje, uvijek će te podupirati. Nije lako - ali se sve da postići radom', započeo je Sahiti za kosovski Gazeta Blic pa dodao:

'Osjećam se odlično u Hajduku. Torcida me jako podupire, pa je normalno da ja uzvratim dobrim igrama. Oni su naš '12. igrač', i gdje god igrali, osjećamo se kao kod kuće. I pritisak je malo prisutan, ali sam navikao, nemam problema s tim'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

A priznao je da ne bi imao problema ni s odlaskom iz Hajduka, iako mu ugovor vrijedi do 2026. godine.

'Ako stigne ponuda koja je dobra za mene i klub, mislim da će biti otvoreni da me prodaju. Vjerujem da ću do ljeta dobiti ponudu i da ću otići u neki drugi europski klub', zaključio je Sahiti.

Eto, da ne bude baš sve idlično na Poljudu...

Sažetak Hajduk - Dinamo 1:0 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore