Dobre vijesti

Jedan od najboljih košarkaša svijeta Kevin Durant riješio se koronavirusa; nastavak NBA sezone sve je bliže, ali…

02.04.2020 u 11:36

Bionic
Reading

Dok NBA liga miruje, zbog širenja koronavirusa među igračima što je nakratko izazvalo paniku, čelni ljudi predvođeni komesarom Adamom Silverom pokušavaju pronaći način da se sezona završi

Dok se ne nađe idealna formula, kako bi se ova NBA sezona završila, svakako tome u prilog idu vijesti kako su neki igrači koji su bili zaraženi koronavirusom potpuno ozdravili i počeli su noramlno trenirati.

>>> Moćna NBA na aparatima zbog koronavirusa; evo koliko milijuna su već izgubili, što će biti s plaćama igrača i kako će liga izgledati nakon pandemije

Najpoznatiji među njima svakako je Kevin Durant, igrač Borooklyn Netsa, koji je ionako ovu sezonu odlučio propustiti zbog teške ozljede Ahilove tetive.

Kako je medijima potvrdio glavni menadžer Netsa Sean Marks 31-godišnji Kevin Durant nema nikakve simptome.

Podsjetimo, nakon što je NBA liga prekinuta na minimalno mjesec dana (kasnije se taj rok povećao) Netsi su objavili kako su četvorica njihovih članova pozitivna na koronavirus. Tada se nije znalo o kojim je igračima riječ, ali je ubrzo procurilo kako je Durant – jedan od najboljih igrača svijeta - jedan od njih.

Potpuno su se oporavili i suigrači Hrvata Bojana Bogdanovića iz momčadi Utah Jazz - Rudy Gobert i Donovan Mitchell koji su službeno prvi NBA košarkaši zaraženi koronavirusom. Naravno, sve je to odlična vijest za NBA obožavatelje koji čekaju kada će napokon biti objavljeno na koji se način i kada nastavlja sezona, o čemu smo detaljno pisali.