STUDIO HNL

Jeličić: Najlakše je krenuti na Maksimir s pelenama. Ovaj potez Maloče sve govori

27.08.2024 u 16:25

Bionic
Reading

Joško Jeličić i Hrvoje Vejić, bivši hrvatski reprezentativci, osvrnuli su se u emisiji Studio HNL-a na MAXSportu na posljednje kolo u HNL-u.

Dinamo je u prvoj utakmici kola s 2:1 u Maksimiru pobijedio Goricu, a Jeličić je žestoko kritizirao pristup gostujućih igrača.

Jeličić o Gorici i Maloči Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel

'Meni smeta, ja sam nogometaš, sportaš. Jasno je svakome da je Dinamo svijet za sebe, bez obzira u kojem sastavu izašao, ali smeta mi što Gorica nije niti probala. Najlakše je sjesti u autobus i krenuti na Maksimir s Pampers pelenama i govor tijela ti je takav. Kod Dinama igraju Bernauer, pa Torrente prvi put.

Mali Pavić ima 17 godina i igra zadnjeg veznog. Wingeri su Špikić i Pjaca. Ušao je Vrbančić, Mikić... Ne znam je li neki limač igrao u Dinamu, imaju li oni pravo...? I onda Gorica primi onakav prvi gol jer se boji! Zato što misliš da ako dođeš na Maksimir, moraš izgubit... Ne moraš, probaj...

Evo pogledajte prvi gol i govor tijela. Znači, stani u 16 i ne mrdaj. Ja znam da što si stariji igrač, sve više se povlačiš. Imao sam ja par suigrača otišli su do zoološkog vrta u povlačenju. Maloča je krasan dečko, ali trebaš probati... Gledajmo Maloču i zadnju liniju. Nitko ne izlazi. Kao da znaju da će izgubiti loptu i opet ide uvlačenje. Oni bi se najradije za ruke s vratarom držali', rekao je Jeličić.