kadrovska kižaljka

Još dvojica igrača na izlaznim vratima Hajduka, Leko traži ekstra kvalitetna pojačanja

12.01.2023 u 16:36

Bionic
Reading

Hajduk je na pripreme u Novigradu krenuo bez Janija Atanasova i Samuela Eduoka, u prvoj najavi smatralo se da su obojica nešto virozni kao i Danijel Subašić i Rokas Pukštas što su izostali s dolaska u Istru, no evo već i četvrtak prolazi, tjedan priprema je za nama, a Atanasov i Eduok nisu došli, nisu se priključili Bijelima.

Sad je jasno da neće ni dolazit, u nedjelju završavaju pripreme, još su dvije utakmice na programu, u subotu i nedjelju i sve da i konkuriraju za prvi sastav Bijelih ne bi imalo smisla dolazit. Čini se da bi se u Poljudu s njima rado razišli u posljednjih šest mjeseci ugovora, piše Slobodna Dalmacija.

  • +31
Hajduk - Fehervar, prijateljska utakmica, 11.01.2023. Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

Atanasov je ispao iz kombinacija oko prve momčadi, a Eduok u te kombinacije nije ni upao.

I dok je Atanasov tu i tamo skupljao minutažu, Eduok se nije ni približio prvom sastavu, očito se nije uspio spremit nakon rehabilitacije i teške ozljede. Kad je nastupio prošlog ljeta na pripremama u Austriji, poslije toga je opet potonuo u planovima.

Po svemu, rekli bismo da su i Atanasov i Eduok na izlaznim vratima Bijelih, zaključuje Slobodna.

Dodajmo kao novi trener Ivan Leko s priprema u Istri poručio:

'Fali nam četiri-pet igrača, želimo ih što prije dovesti, jer otišlo nam je dosta igrača. Dali smo na pripremama priliku mladima. Ali da bi napredovali moraju doći ekstra kvalitetna pojačanja, nadam se da će doći što prije, da već od prvog kola možemo jurišati.'

Prvi trening Hajduka s novim trenerom Ivanom Lekom Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Čagalj/PIXSELL
Standings provided by Sofascore