sjajan pogodak

Još jednom je pokazao zašto ima status božanstva u Splitu, pogledajte gol Livaje!

31.08.2024 u 22:07

Bionic
Reading

Hajduk u 5. kolu SuperSport HNL-a doma na Poljudu igra protiv Osijeka. Utakmicu možete gledati na MAXSport1 (MAXtv) a tekstualni prijenos uz video golova i najboljih prilika pratite na tportalu

U 5. kolu SuperSport HNL-a, Hajduk je na Poljudu dočekao Osijek u iščekivanoj utakmici koja se pokazala kao prava borba na terenu. Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, no nije prošlo bez uzbuđenja. Najistaknutiji trenutak dosadašnjeg dijela utakmice dogodio se u 39. minuti, kada je Bruno Durdov izveo potez koji je podigao navijače na noge. Svojom tehnikom i spretnosti, Durdov je stvorio opasnu priliku, no gol je izostao.

Međutim, u 56. minuti, Poljud je eruptirao od oduševljenja kada je Marko Livaja preuzeo stvari u svoje ruke. Nakon sjajnog prodora kroz obranu Osijeka, Livaja je preciznim udarcem matirao protivničkog vratara i doveo Hajduk u vodstvo. Ovaj pogodak bio je rezultat Livajine individualne kvalitete i odlučnosti, a dao je dodatni poticaj domaćoj momčadi.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Hajduk sada vodi 1:0, a navijači s nestrpljenjem prate nastavak utakmice, nadajući se da će njihova momčad uspjeti zadržati prednost i osigurati važnu pobjedu na domaćem terenu. Poljud je ispunjen energijom, a preostaje vidjeti hoće li Hajduk uspjeti izdržati pritisak Osijeka u preostalom dijelu susreta.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +29
Hajduk - Osijek (31.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic