PORAZ U PULI BOLI, ALI...

Kakve riječi Nenada Bjelice! Evo zašto trener Osijeka ni nakon novog posrtaja ne pomišlja na ostavku

07.08.2022 u 08:02

Bionic
Reading

Nogometaši Istre 1961 u susretu su 4. kola SuperSport HNL-a u Puli svladali Osijek sa 1:0, a nakon utakmice komentar je dao trener gostiju Nenad Bjelica koji na ostavku ni ne pomišlja

U sadržajnoj utakmici jedini gol postigao je Mounsef Bakrar u trećoj minuti sudačke nadoknade te je tako produžio agoniju prvoligaša s Drave koji je loše ušao u prvenstvo, ali ispao i iz Konferencijske lige već u drugom pretkolu.

Nenad Bjelica je nakon utakmice dao svoju analizu za kanal MAXSport te za službenu stranicu kluba…

'Čestitam Istri 1961 na zasluženoj pobjedi. Rekao bih da je prvo poluvrijeme bilo izjednačeno, s nekoliko prilika na obje strane. Oni su bili za taj pogodak bolji i čestitamo im na tome. Ušli smo u negativnu dinamiku gdje nam je teško postići pogodak. U Puli smo imali dobrih prilika i poluprilika, ali nedostaje nam potrebno samopouzdanje da pobijedimo utakmicu. Kada momčad uđe u jedan takav ritam teško izađe iz toga', rekao je vidno razočarani Bjelica.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Nakon četiri kola Osijek je ostao smo na jednoj pobjedi i jednom remij, a u nedjelju dolazi Varaždin koji igra dobro.

'Prvo moramo analizirati ovu utakmicu. Jako smo razočarani ne samo s ove zadnje tri koje nismo pobijedili i vidjeti što možemo napraviti da probudimo momčad i da ona izgleda bolje na travnjaku. Nismo toliko loše ni izgledali koliko smo bili neuspješni pred suparničkim golom u tom zadnjem pasu. Pokušali smo sve, ali noge su u ovakvoj situaciji jako teške i teško je doći do izražaja', zaključio je Bjelica.

  • +20
NK Istra 1961 - NK Osijek, 4. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

Nešto kasnije je pred novinarima na izravno pitanje o svojoj budućnosti bio jasan:

'Ne razmišljam o ostavci. Razgovarao sam već s predsjednikom, on želi da ostanem. Možemo pričati ponovno, ali dok čelnik našeg kluba tako misli, ja ću biti trener...'

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore