OGROMNI PROBLEMI

Kaos u BiH; morat će predati utakmicu Hrvatskoj?

19.08.2024 u 12:51

Bionic
Reading

Upitno je odigravanja košarkaških reprezentacija BiH i Hrvatske zbog blokiranog računa Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine.

BiH i Hrvatska u studenom igraju dvomeč u kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a Dževad Alihodžić, jedan od čelnih ljudi KSBiH, tvrdi da bi moglo doći do otkazivanja utakmice. KSBiH duguje Hotelu Ilidža oko 170 tisuća eura i zbog tog duga je blokiran račun.

'Nama hitno treba pomoć. Vrlo brzo moramo krenuti u organizaciju utakmica protiv Hrvatske u okviru kvalifikacija. Doći će u pitanju odigravanje tih utakmica ako ne riješimo probleme. Ne želim lagati javnost. Može se dogoditi da moramo predati te utakmice i Hrvatska će ići direktno na Europsko prvenstvo. Apeliramo na sve da nam pomognu da prebrodimo ovu krizu. Mislili smo da ćemo to moći, ali ova zadnja stepenica je jednostavno previsoka', rekao je Alihodžić.

Dvomeč BiH i Hrvatske mogao bi odlučiti putnika na Europsko prvenstvo. Francuzi će vjerojatno iz skupine proći kao prvi, a Hrvatska i BiH bore se za drugo mjesto.

Standings provided by Sofascore