RISKANTNO ČEKANJE

Kapetan Bugarske blizu dolaska u Hajduk

12.06.2016 u 09:02

Bionic
Reading

Hajduk u ovome prijelaznom roku planira popuniti sve linije svoje momčadi, a čini se da bi prvo mogli riješiti središnji dio terena

Hajduk je nakon preslagivanja na čelnim pozicijama kluba ušao u ljetni prijelazni rok u kojemu će trebati minimalno trojicu novih igrača. Napadača i stopera još moraju tražiti, no defanzivnog veznjaka možda su već pronašli u Milenu Gamakovu.

Ovom 22-godišnjaku, koji je posljednje dvije godine bio kapetan U21 selekcije Bugarske, istekao je ugovor u Botevu i sigurno u idućim tjednima mijenja sredinu. Kako doznaje tportal on želi doći u Hajduk, a vrlo su blizu i dogovora na financijskom planu. Ipak, posao gotovo sigurno neće biti gotov do - idućeg petka.

Za sve dogovore iznad 500.000 kuna godišnje Hajduku treba 'amen' Nadzornog odbora, a njihova je sjednica u petak. Do tada vremena ima i novi trener Pušnik, navodno jedini u Hajdukovom sportskom sektoru koji se još dvoumi oko isplativosti dovođenja Gamakova koji ima i tri poziva u bugarsku A reprezentaciju. Visok je 189 cm i čini se kao dobar par Jeffersonu na poziciji zadnjeg veznog, želi u Hajduk i čeka. Osim splitske mladi Bugarin ima još tri ponude, dvije iz Italije i jednu iz Belgije.