REAKCIJE POBJEDNIKA

Kapetan Osijeka imao je emotivan istup: Ovo je kao da sanjamo...

28.07.2023 u 06:04

Bionic
Reading

U prvom susretu 2. pretkola Konferencijske lige Osijek je na Opus Areni pred 12.000 gledatelja pobijedio mađarski Zalaegerszeg sa 1:0 golom Ramona Miereza u sudačkoj nadoknadi, a nakon utakmice oglasili su se nogometaši pobjedničke momčadi

Svoju mrežu ostavio je čistom Marko Malenica…

'Utakmica je bila teška, ZTE je ozbiljna ekipa. Dominirali smo i stvarali šanse, ali nismo imali sreće. Ovo je po meni zaslužena pobjeda, ali samo pola posla smo napravili. Nema opuštanja. Fokus je na Rudešu, sljedeća utakmica je najvažnija. Postavljamo se tamo kao favoriti", rekao je golman Osijeka.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Bila je ovo teško izborena pobjeda, ali većinu smo vremena bili bolji. Oni su čvrsta, tvrda ekipa, ali takav je mađarski nogomet. Ali evo, dragi Bog nas je nagradio. Imali smo nevjerojatnu podršku, ovaj gol je gol svih nas i publike. Ovo je kao da sanjamo da ovakvo nešto imamo u Hrvatskoj. Moram pohvaliti sve, dečki kad uđu s klupe, ne osjeti se razlika na terenu. Očekujemo pobjedu protiv Rudeša, imamo kvalitetu', dodao je kapetan Vedran Jugović za Max Sport televiziju.

  • +27
Osijek - ZTE, 2.pretkolo Konferencijske lige, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL
  • +10
Navijači, Osijek - ZTE Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL