PORUKA IZ SPLITA

Karoglan prokomentirao slučaj Jarni. Bio je kratak i vrlo jasan!

16.02.2024 u 14:55

Bionic
Reading

Trener Hajduka Mislav Karoglan danas je na press konferenciji najavio sutrašnje gostovanje Hajduka u 23. kolo SuperSport HNL-a kod posljednjeplasiran momčadi lige Rudeša, ali jedno pitanje nije mogao zaobići

No, kako su u ovom trenutku oči javnosti uprte u 'slučaj klaun' odnosno smjenu Roberta Jarnija s mjesta izbornika U-17 reprezentacije Hrvatske zbog izjave da će u susretu Dinama i Betisa navijati za klub iz Seville u kojem je proveo tri godine.

Na ovu je izjavu neprimjereno reagirao igrač Dinama i hrvatske reprezentacije Bruno Petković koji je legendarnog Vatrenog nazvao klaunom. Zbog toga je i protiv njega pokrenut disciplinski postupak od strane HNS-a.

Dinamo je, neovisno o tome tko je za koga navijao, u Sevilli odigrao odličnu utakmicu te u prvom susretu šesnaestine finala Konferencijske lige slavio 0:1.

Karoglana su splitski novinari na presici pitali za komentar Jarnijeve smjene. 

'Žao mi je kao čovjeka i kolege što je tako ispalo. Bitno je da jednom zauvijek bude isti kriterij za sve. Ako si tako postavio kriterije, neka budu uvijek isti za sve', bio je kratak i vrlo jasan trener Bijelih.

Podsjetimo da je Jarni dobar dio svoje karijere proveo u Hajduku.

Tportal je proveo anketu o Jarnijovoj smjeni koja jasno govori koliko je ovaj slučaj podijelio hrvatsku javnost.