senzacija na pomolu

Klasnić potpuno iznenadio Nijemce: S novim bubregom vraća se nogometu!?

27.12.2017 u 16:18

Bionic
Reading

Ivan Klasnić otkrio je za Weser-Kurier da je nakon transplatacije bubrega dobio ponudu potpisati za jedan nogometni klub i vratiti se na travnjak, ali još nije odlučio hoće li ju prihvatiti...

Naš 37-godišnji napadač proživljavao je kalvariju posljednjih godina zbog otkazivanja bubrega, no treća transplatacija koju je obavio u listopadu u Zagrebu bila je uspješna i napokon može nastaviti normalno sa svojim životom.

  • +5
Ivan Klasnić Izvor: Screenshot / Autor: RTL

'Nisam novi čovjek, ali mnogo je toga ugodnije. Mogu jesti i piti što hoću. Ne moram više ići na dijalizu. Život je jednostavniji i to je dobro. No, nisam se ni prije loše osjećao. Nisam tip osobe koja se voli žaliti,' priznao je Ivan Klasnić za njemački Weser-Kurier pa otkrio da čak i razmišlja o povratku na teren:

'Za mene nije trenerski posao, prije se vidim kao menadžer. No, nakon posljednje transplatacije dobio sam ponudu vratiti se na teren i to je za mene jedna od opcija. Do sljedeće sezone ima dovoljno vremena za doći u formu.'

Klasnić se zaista i nije službeno oprostio od nogometa i volio bi posljednji susret odigrati na Werderovom stadionu, za koji je nastupao u svojim najboljim godinama.

'Volio bih se oprostiti na Weserstadionu, ali još nije vrijeme za govoriti o tome. Sad imam novi bubreg, to je kao promjena motora. Nakon prve transplatacije dalje sam igrao, zašto to ne bi opet funkcioniralo,' pita se bivši hrvatski reprezentativac koji je u karijeri igrao za Werder, Mainz, Nantes i Bolton.