ZVIJEZDA LAKERSA

Kobe Bryant trenira s momčadi i najavljuje skori povratak!

20.11.2013 u 11:40

Bionic
Reading

Ponajbolji košarkaš današnjice Kobe Bryant odradio je i drugi uzastopni trening s momčadi Los Angeles Lakersa, čime je potvrdio da je na najboljem putu oporavka od puknuća Ahilove tetive

Bilo je vrlo upitno kako će reagirati tijelo 35-godišnjeg Bryanta nakon povratka treninzima, no čini se da je sve u redu i da bi mogli sjajnog šutera uskoro gledati na parketu. Bryant je na treningu radio vježbe 5 na 5, a nakon istih je bio ugodno iznenađen rezultatima.

'Osjećaj je sjajan. Cijenim to što i u ovoj dobi imam priliku vratiti se na parketu. Osjećao sam se kao 1997. godine kada sam prvi put počinjao kao profesionalac. Povratak? Nije nemoguće krajem ovog ili početkom idućeg mjeseca. Ali ne žuri mi se', rekao je Bryant nakon drugog odrađenog treninga.

Četvrti najbolji strijelac NBA lige svih vremena nije igrao još od travnja kada mu je u smiraju regularnog dijela prošle sezone pukla Ahilova tetiva.

Hoće li nakon povratka na parket Bryant igrati kao prošlih sezona, kada je bio jedan od boljih igrača lige, ostaje za vidjeti. U svakom slučaju teško da možemo očekivati spektakularna zakucavanja kakvih je u njegovoj karijeri bilo jako puno. Video u prilogu sve govori.