BOLJE NEGO U BRAZILU...

Kovačev džoker pokazao koliko igrač može imati peha

13.05.2014 u 09:37

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić završio je uspješnu sezonu u Bundesligi svojim desetim pogotkom za Wolfsburg, a pravo je malo čudo kako mu nije ušao još jedan udarac...

Wolfsburg je u zadnjem kolu dobio Mönchengladbach sa 3:1, a Perišić je zabioključan gol za vodstvo 2:1. No, lako je mgao upisati i dva da je mrežu zatresao sjajan udarac s lijeve strane koji je prvo pogodio lijevu stativu, pa se odbio u gredu, a zatim i u desnu stativu pa natrag u polje. Prvorazredan peh, srećom ga je 'ispucao' uoči SP-a u Brazilu gdje će braniti boje Hrvatske.

Perišić je tako završio svoju treću sezonu u Bundesligi, a obzirom da mu je ova ujedno bila i najuspješnija njemačka javnost se pita je li trener Dortmunda Jürgen Klopp pravilno odlučio kada je Hrvata odlučio za osam milijuna eura prodati Wolfsburgu. Ivan je u 38 nastupa u ligi i kupu ove sezone upisao 11 golova i sedam asistencija i zajedno s Ivicom Olićem izborio nastup u Europskoj ligi iduće sezone. Do same završnice bili su i u borbi za Ligu prvaka, ali Bayer je upisao bod više i zauzeo četvrto mjesto.