TRENERA BACIO U OČAJ

Kramarićev gol sjajan, ali priča se i o ovom promašaju!

11.02.2015 u 09:32

Bionic
Reading

Nakon što je Leicester City izgubio u gostima kod Arsenala, Andrej Kramarić može biti zadovoljan zbog postignutog pogotka, no njegov trener Nigel Pearson ogorčen je zbog promašenih prilika i ponovo izgubljenih bodova…

Liecester se nalazi u sve težoj poziciji. Nakon poraza na Emiratesu zaostaje pet bodova za onima koji će na kraju sezone opstati u Premiershipu, a tek ga čekaju teške utakmice s Chelseajem, Cityjem i Tottenhamom.

Što je najgore, momčad nije loše odigrala protiv favoriziranog Arsenala te je imala prilike za potpuni povratak u utakmicu. Andrej Kramarić uspio je zabiti svoj prvi gol na Otoku i smanjiti, ali šanse za izjednačenje, uključujući i veliku hrvatskog napadača u završnici susreta, nisu iskorištene, što je menadžeru kluba teško palo.

'Umoran sam od toga što smo stalno momčad koja nema sreće. Međutim, moramo igrati na ovakav način pa ćemo u budućnosti i pobjeđivati, u to sam siguran. Fantastično smo igrali, kreirali smo hrpu prilika protiv sjajne ekipe, ali moram priznati da sam umoran od toga što nemamo sreće,' izjavio je Nigel Pearson kojeg čega bespoštedna borba za opstanak:

'Ovo je bilo dobro, ali nećemo se zavaravati. Imamo jako puno toga za napraviti.'



Pearson je nakon subotnjeg poraza od Crystal Palacea umalo smijenjen, zbog incidenta kojeg je napravio na terenu, da bi ga ipak tajlandski vlasnici zadržali na čelu kluba.

'Ne smijemo dopustiti da nas ometaju stvari koje se događaju izvan terena,' nije htio komentirati incidente u klubu kojem očajnički treba serija pobjeda kako bi opstao.

'Sretan sam zbog postignutog gola, ali tužan zbog promašene druge prilike. Volio bih da sam snažnije udario loptu, ali to je nogomet,' dodao je Andrej Kramarić čiju izjavu prenosi službena stranica kluba.