psk_2

hoće li se oporaviti?

Kylian Mbappe stigao na trening; evo kako izgleda sa slomljenim nosom

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 19.06.2024 23:24
  • Objavljeno 19.06.2024 u 21:53
Bionic
Reading

Francuzi su ipak odahnuli, Kylian Mbappe ukazao se na treningu reprezentacije u srijedu predvečer, ali je pitanje hoće li moći zaigrati u petak protiv Nizozemaca

Podsjetimo, Kylian Mbappe je u ponedjeljak pred sam kraj utakmice protiv Austrije teško ozlijedio nos. U jednom skoku za loptu Mbappe je glavom silovito udario u rame austrijskog stopera Kevina Dansa te je uz dosta krvi i sa slomljenim nosom morao napustiti travnjak.

Hitno je prevezen u bolnicu, a prve su prognoze govorile da će morati na operaciju. No, Mbappe je, barem za sada, odbio te se priključio ostatku momčadi za ostatak Eura.

  • +10
Kylian Mbappe ozljeda, EURO 2024.; 17.6.2024. Izvor: Profimedia / Autor: Matthieu Mirville/ZUMA Press Wir / Shutterstock Editorial / Profimedia

Spreman je za nastavak turnira te je najavio da će igrati sa zaštitnom maskom, a danas se po prvi put nakon loma nosa pojavio na treningu.

Imao je samo zaštitni flaster na nosu i bio je sjajno raspoložen. No, izbornik Didier Deschamps odlučio je da neće ništa riskirati pa je Mbappe radio odvojeno od ostatka momčadi. Malo je trčkarao i pucao na gol te je s kondicijskim trenerom odradio neke dodatne vježbe.

  • +5
Kylian Mbappe, prvi trening nakon loma nosa, 19.6.2024. Izvor: Profimedia / Autor: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal