LAKERSI GA IZABRALI

LeBron James u sljedećoj sezoni u istoj momčadi sa svojim sinom

28.06.2024 u 09:03

Bionic
Reading

U noći na petak u Barclays Centeru u Brooklynu održan je drugi krug NBA drafta na kojem je ispisana povijest. Po prvi put u NBA ligi igrat će zajedno otac i sin, odnosno LeBron James i Bronny James

Bronny je izabran kao 55. pick od Lakersa nakon što je ga nisu izabrali u prvom krugu u srijedu, a sada će s ocem ući u povijest NBA lige.

Naime, njih dvojica postat će prvi otac i sin koji će zajedno nastupati u NBA ligi za isti klub, čime je ispunjen dugogodišnji LeBronov san.

Kako prenosi ESPN, LeBron je bio 'vrlo emotivan' u trenutku kada je njegov sin izabran od Lakersa, a obitelj James se okupila u New Yorku na večeri gdje su pratili drugu rundu NBA drafta.

Ponosni tata LeBron se oglasio na Instagramu gdje je objavio fotografiju sa sinom kada je bio dječak uz opis 'naslijeđe'.

Bronny dolazi u NBA ligu sa sveučilišta Južna Kalifornija gdje je u prosjeku zabijao 4,8 koševa,imao 2,8 skokova i 2,1 asistenciju za 19,4 minuta po utakmici.

Iga na poziciji beka-šutera, a u fokus javnosti je stigao prošle godine kada je doživio srčani udar zbog čega je pauzirao pet mjeseci, no na sreću se oporavio i vratio košarci.

sve osim nogometa

Učitavanje...