nije mu lako

Legenda Barcelone otvorila dušu: Izdao me klub mog djetinjstva, a Messi mi je...

28.06.2024 u 11:11

Bionic
Reading

Dani Alves, legendarni bek Barcelone, proživljava najteže trenutke u svome životu

Podsjetimo, Dani Alves - najtrofejniji igrač u povijesti nogometa - nedavno je osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog seksualnog napada u jednom noćnom klubu. Tako je briljantna karijera ovog slavnog nogometaša pala u drugi plan...

Podatak kako je Alves osvojio čak 43 trofeja i skupio 126 nastupa za reprezentaciju zaista ostavlja bez daha. No, dogodio se potpuni preokret u njegovoj karijeri i privatnom životu. Alves je pušten na slobodu 25. ožujka nakon što je uplaćena jamčevina u iznosu od milijun eura. Prvi puta nakon izlaska iz zatvora je otvorio dušu.

U nedavnom, rijetkom intervjuu, legendarni bek izjavio je da se osjeća izdanim od strane Barcelone nakon presude, no da su mu neki stari prijatelji ipak pomogli.

'Ne moram ovo reći, ali hoću. Izdao me klub mog djetinjstva, Barcelona. Svi moji prijatelji su me također ostavili osim Lionela Messija. On mi je financijski pomagao u zatvoru. Osim toga, unajmio je dva odvjetnika koji su me branili i često me pitao kako sam i trebam li išta te kakvi su mi uvjeti. Poslao mi je pokrivač s našom slikom.'

'Leo Messi mi je platio prvu jamčevinu, a drugu je platio Memphis Depay. Messi je također platio i jamčevinu Ronaldinha.' nastavio je.

Usprkos svim problemima koji su ga snašli, Dani Alves je pokrenuo vlastiti biznis nakon izlaska iz zatvora. Osnovao je agenciju koja će predstavljati profesionalne sportaše. Kompanija nosi ime OQP Sport & Management i, osim menadžerskih poslova, upravljat će i imidžom sportaša.

Portal ON Economía otkrio je da se kompanija već pojavljuje u komercijalnom registru Španjolske te da će imati sjedište u Barceloni. Osnovana je u travnju ove godine s početnim kapitalom od 30 tisuća eura.

sve osim nogometa

Učitavanje...