POŽURI POLAKO

Lovren će svima pokazati zašto je toliko koštao...

17.01.2015 u 16:39

Bionic
Reading

Trener Liverpoola Brendan Rodgers u najavi dvoboja s Aston Villom se i vrlo rado dotakao vrlo osporavanog hrvatskog stopera Dejana Lovrena

Liverpoolov strateg ljetos je potrošio 20 milijuna funti za dovođenje Dejana Lovrena iz Sothamptona, a nakon prve polusezone našao ga je na neslužbenim popisima najgore momčadi lige. On i igrač najbolje znaju da iza Lovrena nije 'job well done', ali su i svjesni da to ne mora značiti ništa.

'Dejan će nam u vremenu koje će provesti u Liverpoolu pokazati koliko je vrlo, vrlo dobar igrač,' kaže Rodgers i nastavlja:

'Vidjeli smo puno puta da dobri igrači dolaze u velike klubove i ne startaju prema željama. Neki se uklope odmah, ali nekima treba vremena. Za braniča Dejan je još vrlo mlad i s vremenom će pokazati da je izvanredan igrač. Dobar je dečko koji će s jednakim žarom trenirati i igrati ulazi li s klupe ili igra od prve minute i to će mu se isplatiti,' prilično jasno Rodgers otklanja mogućnost Lovrenove brze prodaje koju su sugerirali britanski medijski 'pistoljerosi'.

'Razdoblje provedeno s nama ga je puno naučilo, i u idućem mjesecima i godinama vidjet ćete da se radi o top igraču,' ponavlja Rodgers za kraj.

Nakon takvih riječi Rodgers Lovrena u dvoboju protiv Ville nije uvrstio niti na klupu. Kao da mu poručuje - požuri polako...