ZAHUKTALI SE REDSI

Lovren ipak bez trake, Liverpool lako s Milanom

31.07.2016 u 12:54

Bionic
Reading

Liverpool je sinoć u Californiji svladao AC Milan rezultatom 2:0, a još jednu utakmicu bez greške odradio je najbolji hrvatski stoper Dejan Lovren

Liverpool je slavio rezultatom 2:0, a pogotke su u nastavku postigli Origi i Firmino. Redsi su dominirali dvobojem i mogli upisati i uvjerljiviju pobjedu, a posebno dominantni bili su u drugom dijelu kada su prikazali višu razinu fizičke pripreme što je zadovoljilo trenera Jürgena Kloppa.

Dejan Lovren je upisao 75 minuta u kojima je rutinski odradio malo posla koje su mu ostavili kolege iz prednjih linija, a kapetansku vrpcu nakon povratka u sastav ponio je i lanjski kapetan Jordan Henderson. Izašli su zajedno, a Dejana je zamijenio Andre Wisdom koji će vrlo vjerojatno idući tjedan biti poslan na posudbu. Konačnu odluku o kapetanu Klopp će objaviti uoči početka sezone.


Najbolji pojedinac dvoboja bio je Belgijanac Divock Origi koji je ušao u nastavku i unio golemu količinu energije na teren, a osim njega lokalni mediji ističu munjevito mlado krilo Sheyija Ojoa koji nije prestao 'marširati' u pola sata koliko je dobio od Kloppa.

Liverpool svoj posljednji ogled na američkoj turneji igra protiv Rome u utorak, dok Milan u četvrtak igra protiv Chelseaja.

Liverpool je slavio sa 2:0, moglo je biti i više...