raspisali se španjolci

Luka Modrić ima poseban plan s Realom u novoj sezoni; ovo nitko nije mogao očekivati!

27.06.2024 u 14:32

Bionic
Reading

Od prije je poznato kako će Luka Modrić ostati još jednu sezonu u Real Madridu što znači da će sigurno postaviti još nekoliko rekorda

Da će Luka Modrić, koji će u rujnu proslaviti 39. rođendan, uči u povijesne knjige Real Madrida postalo je jasno u trenutku kad je postalo jasno da će legedndarni Nacho Fernandez napustiti kraljevski klub nakon 22 godine!

Tako će Modrić nakon godišnjeg odmora, na koji je otišao razočaran zbog neuspjeha s Hrvatskom na Euru, dobiti kapetansku traku.

Inače, to će Modriću biti ukupno 12. sezona u dresu Reala, a mnogi su uvjereni kako će Hrvatu to biti ujedno i oproštajna sezona.

O Modriću, koji je s Realom osvojio 26 trofeja, raspisali su se i španjolski mediji s naglaskom na rekorde koje će oboriti.

Dakle, ako u novoj sezoni osvoji samo jedna trofej Modrić će postati najtrofejniji igrač u povijesti kluba jer je trenutačno poravnat s Nachom. To, kad je 2012. dolazio u Real - baš nitko nije mogao očekivati!

Prvu prilika za trofej bit će u kolovozu kad Real Madrid igra u Varšavi finale Uefinog Superkupa protiv Atalante. No, nakon toga u igri su još mogući trofeji u Ligi prvaka, La Ligi, Kupu Kralja (Copa del Rey) te Španjolskom superkupu. A tu je još i Svjetsko klupsko prvenstvo. Dakle u igri je ukupno šest trofeja!

Uz sve to u novoj sezoni Modrić će postaviti i jedan rekord za koji su mnogi bili uvjereni da će ikada biti oboren. Naime, postat će najstariji igrač koji je ikada nastupio za Real Madrid. Čeka se dan kad će oboriti rekord legendarnog Ferenca Puskaša kojem se nitko nije približio čak 58 godina.

  • +24
Utakmica 3. kola skupine B na EURU: Hrvatska - Italija Izvor: EPA / Autor: Filip Singer
sve osim nogometa

Učitavanje...