HAJDUK NA iglama

Veliki preokret u slučaju Džeko. Rekao je Mourinhu gdje želi

27.06.2024 u 13:53

Bionic
Reading

Turski Fotospor donosi najnovije vijest mogućem dolasku Edina Džeke u redove splitskog Hajduka

Prema njihovim informacijama, napadač iz Bosne i Hercegovine razgovarao je s trenerom Fenerbahčea Joseom Mourinhom i izrazio želju za odlaskom u Hajduk.

'Zbog reakcije navijača nakon izgubljenog prvenstva prošle sezone, Džeko je odlučio napustiti Fenerbahče. Od Josea Mourinha zatražio je dopuštenje za odlazak iz kluba. Želi igrati u hrvatskoj ligi, a bio bi blizu i svoje domovine', navodi se u tekstu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Podsjetimo, već neko vrijeme se spekulira o Džekinim dolasku u Hajduk.

Edin Džeko (38) s Fenerbahčeom ima ugovor do ljeta sljedeće godine i u klubu su spremni pustiti ga za određenu odštetu. U isto vrijeme ni sam Džeko nije hladan prema ponudi iz Splita, a talijanski mediji sad otkrivaju što mu to nudi Hajduk.

Tako je talijanski novinar Nicolo Schira objavio je da je Hajduk Džeki ponudio ugovor na dvije godine, do ljeta 2026. godine.

Sve se to navodno dogodilo još prije dva tjedna, a u međuvremenu je novi trener Fenerbahčea Jose Mourinho s momčadi započeo pripreme za novu sezonu. 

Prema nekim informacijama iz Turske, Mourinho bi Džeku najradije poslao u Bešiktaš u zamjenu za Vincenta Aboubakara. Klubovi su već u kontaktu, ali za sada bez dogovora.

U međuvremenu je turski novinar Doruk Tecimer, koji je specijaliziran za ono što se događa u Fenerbahčeu, otkrio da je Džeko odbio ponudu iz Splita. Današnja vijest znači veliki preokret u slučaju Džeko!

sve osim nogometa

Učitavanje...