SVE UZETI S REZERVOM

Modrić tražio od Reala da ga pusti? Navodno ima enormnu ponudu, a oglasio se i klub

01.06.2023 u 11:08

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 37-godišnji Luka Modrić, još uvijek nije stavio potpis na novi ugovor s madridskim Realom. Iako se već nekoliko tjedana govori da je to 'gotova stvar'. No, dok ga uistinu ne potpiše, moguće su svakojake špekulacije. Baš kao i ova koja je plasirana ovog četvrtka

Naime, prema pisanju portala okdiario.com Luka Modrić zatražio je odlazak iz Real Madrida nakon što je dobio bogatu ponudu od 120 milijuna za tri sezone iz Saudijske Arabije.

>> Karim Benzema ovom je odlukom šokirao sve u Realu; što to znači za Luku Modrića?

Činilo se proteklih tjedana da je potpis novog ugovora na pravom putu, ali sve ukazuje na to da će, s 37 godina završiti svoju uspješnu karijeru na Bernabéu nakon više od desetljeća. U Kraljevskom klubu, prema pisanju istog izvora, neće mu stvarati probleme ako zbilja želi napustiti Madrid.

Nakon tjedana razmišljanja, čini se da je najnovija ponuda iz Saudijske Arabije 'ponukala' Modrića da promijeni stav, a ako je ovo istina, onda bi hrvatski veznjak svoju posljednju utakmicu na Bernabéuu odigrao ove nedjelje (18.30 sati) protiv Athletic Bilbaa.

Naravno, ovu, kao i brojne prijašnje vijesti, u kojima se pisalo o Modrićevom odlasku, treba uzeti s velikom dozom rezerve. Ubrzo nakon te vijesti od ljudi bliskih realu doznaje se:

'Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić potpisat će ugovor s Real Madridom na dodatnih godinu dana jer su obje strane jako zadovoljne', rekao je u četvrtak dužnosnik Real Madrida za Hinu. Također su rekli kako nije istina da je potpisao za Saudijce...

'Poznato je da Luka i naš klub vode razgovore oko produženja njegovog ugovora. Luka će nastaviti igrati za nas još jednu sezonu jer su obje strane jako zadovoljne", dodao je dužnosnik.

S druge strane, nešto kasnije javio se stručnjak za transfere Fabrizio Romano, koji ima sovje izvore:

'Njegov plan je ostati u Realu. Prije nekoliko tjedana je dogovorio novi jednogodišnji ugovor. Ništa se nije promijenilo ni najavljenim dolaskom Judea Bellinghama u Real', napisao je Romano dodavši kako nije prihvatio ponudu Saudijaca.