TKO ĆE BITI DOMAĆIN?

Ma, tko bi rekao? Hajduk dolazi, pa u deset minuta rasprodane sve ulaznice

15.10.2024 u 13:19

Bionic
Reading

Nakon reprezentativne akcije, klubovi SHNL-a ovog vikenda okreću se prvenstvenim obvezama, a Hajduk pozitivnu seriju želi nastaviti u Koprivnici. Gattusova momčad ove nedjelje od 16 sati (MAXSport 1, MAXtv) igra kod Slaven Belupa

U prvoj četvrtini SHNL-a Hajduk je upisao šest pobjeda i tri remija, te je uz Rijeku (koja ima pet pobjeda i četiri remija), momčad bez poraza ove sezone.

Hajdukovi navijači takav rasplet, nakon razočaravajućeg ispadanja od Ružomberoka, pa i razlaza s Ivanom Perišićem, odnosno sportskim direktorom Nikolom Kalinićem, nisu mogli ni sanjati. No, onda je Gattusova momčad pobijedila Dinamo u Maksimiru, a Rakitić i Livaja kao da su prebacili ' u višu', i Hajduk je dobio veliki zamašnjak.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

S takvim stavom Bili dolaze u Koprivnicu ove nedjelje, a da je 'ludilo' zavladalo među Hajdukovim navijačima potvrđuje i podatak da je 1100 ulaznica, koliko ih je bilo u on-line prodaji, u roku deset minuta našlo svoje vlasnike.

Iz koprivničkog kluba su javili kako je za gostujući sektor zasad prodano oko 1500 ulaznica. I zato se može očekivati kako će stadion ‘Ivan Kušek - Apaš‘ u nedjelju biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Ulaznice će u fizičkom obliku u pretprodaji biti moguće nabaviti u petak od 14 do 17 sati na blagajni stadiona.

Standings provided by Sofascore